Κυριακή 4 Μαρτίου 2007

Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός



Ο Λεβαδειακός με τη νίκη του επί του ΠΑΣ για την 22η αγωνιστική με 1-0 απέδειξε ότι δεν μπορεί να χάσει με τίποτα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Αντίσοιχης σημασίας νίκη πέτυχε και ο Αστέρας Τρίπολης με 1-0 επί του Πανθρακικού.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν σε όλα τη διάρκεια του αγώνα καλύτερη από τους Γιαννιώτες και κατάφερε να πάρει τη νίκη, η οποία τη διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του επιβλήθηκε έστω και δύσκολα στην Αρκαδία επί του Πανθρακικού φτάνοντας τους 40 βαθμούς και μένοντας μόνος στη δεύτερη θέση μετά την ήττα της Καστοριάς από τον Μεσσηνιακό με 1-0. Έτσι οι «γουναράδες» έμειναν στους 37 βαθμούς, αλλά κράτησαν τη διαφορά ασφαλείας των 4 βαθμών από τον τρίτο ΠΑΣ παρά την ήττα τους.
Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια τους για τη σωτηρία πέτυχαν οι Σέρρες επί του της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο». Ο Πανσερραϊκός να και στο ημίχρονο είχε μείνει πίσω στο σκορ με 1-0, στην επανάληψη κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι σε 1-2 και να κλέψει το τρίποντο από την ομάδα του Βαγγέλη Γουτή.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε με 0-1 τον Εθνικό στη Ριζούπολη , ενώ ο Ηλυσιακός ηττήθηκε στου Ζωγράφου από το Θρασύβουλο με 0-1 παίζοντας με 9 παίκτες, ενώ έχασε και πέναλτι.
Στον αγώνα που άνοιξε το Σάββατο την 22η αγωνιστική το Χαϊδάρι ηττήθηκε στην έδρα του από τη Βέροια με 0-1, μένοντας πίσω στην προσπάθεια του για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς του Εθνικού Αστέρα με τη Νίκη Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: