Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα μειωθεί η ποινή του Καστίγιο και γι' αυτό δεν τον άφησαν να πάει στο Μεξικό !!!


Οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν να δώσουν άδεια στον Νέρι για το φιλικό του Μεξικού στις 28 Φεβρουαρίου κόντρα στην Βενεζουέλα, κάτι που δείχνει την βεβαιότητά τους για την μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών και την συμμετοχή του στο «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγκο Σάντσεζ είπε στους δημοσιογράφους, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να δώσει άδεια στον Καστίγιο, με δεδομένο ότι έρχεται το «clasico» της Ελλάδας.

Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού τόνισε ότι είχε κάθε δικαίωμα ο Ολυμπιακός να αρνηθεί και το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό: «Το φιλικό δεν είναι σε ημερομηνία FIFA, γι' αυτό και δεν τον άφησαν να έρθει. Υπήρχε η πιθανότητα να έρθει λόγω της ενδεχόμενης τιμωρίας του, το παλέψαμε, αλλά πλησιάζει το κλασικό ντέρμπι στην Ελλάδα και γι' αυτούς είναι σημαντικό. Η απάντηση του Ολυμπιακού στο αίτημά μας ήταν ότι το φιλικό δεν είναι σε ημερομηνία FIFA. Η ελληνική ομάδα έχει αυτό το δικαίωμα. Θεωρώ λογική την απάντηση του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που ο Καστίγιο τιμωρηθεί τελικά με μία αγωνιστική. Το θέμα έληξε».

Ακόμη, ο Ούγκο Σάντσεζ ρωτήθηκε εάν η ομοσπονδία του Μεξικού έδωσε χρήματα στον Καστίγιο για να παίξει με την εθνική ομάδα, αλλά εκείνος δεν απάντησε: «Θα ήθελα οι ερωτήσεις σας να αφορούν τους παίκτες που κάλεσα. Η περίπτωση του Καστίγιο είναι πλέον ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τον Νέρι μέχρι την επόμενη αποστολή που θα ανακοινώσω. Τότε θα είναι σε ημερομηνία FIFA και ο Ολυμπιακός θα απαντήσει θετικά. Κάντε υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη αποστολή».

Τα επόμενα φιλικά του Μεξικού γίνονται σε επίσημες ημερομηνίες της FIFA, στις 25 Μαρτίου με την Παραγουάη και στις 28 με το Εκουαδόρ, ματς τα οποία δεν μπορεί να αποφύγει ο Ολυμπιακός κι ο Καστίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: