Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2007

Χωρίς Φλίσκα η Ξάνθη!!!



Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (28/2) με τον Νίκο Κεχαγιά να δίνει για πρώτη φορά τις οδηγίες το στην ομάδα.
Οι «ακρίτες» έκαναν μια πρωινή προπόνηση την Τρίτη (27/2) κατά τη διάρκεια της οποίας ο νέος τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του εκ νέου και να πραγματοποιήσει τις δικές του εισηγήσεις για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ο αντίπαλος.
Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του πήραν 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή καθώς η SKODA ΞΑΝΘΗ θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και το Σάββατο όπου υπάρχει ακόμη ένας κρίσιμος αγώνας με αντίπαλο τον Ιωνικό. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Φλίσκας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Γκσπούρνιγκ, Μάλαρζ, ʼντζας, Κνάκαλ, Σονκό, Βίζιο, Λαμπριάκος, Κοντοδήμος, Ζουέλα, Ουεντραόγκο, Μπάρκογλου, Μεσσέρα, Γαρπόζης, Μάνσο, Κιντάνα, Κωστούλας, Μπαικαρά, Βρύζας, Καζάκης, Ολισαντέμπε, Μπολμποσιάν, Μπαξεβανίδης και Μαχράτζε.
Για πρώτη φορά στην αποστολή των «ακριτών» συμμετέχει ο Δήμος Μπαξεβανίδης. Έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1988 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου., νούμερο φανέλας 44. Συνέντευξη Ν. Κεχαγιά και Γ. Παπαδημητρίου
Ο νέος προπονητής της Ξάνθης μαζί με το συνεργάτη του Γιάννη Παπαδημητρίου μίλησαν στο skodaxanthifc.gr για το νέο τους πόστο:
"Την παρούσα στιγμή προτεραιότητα έχει η ομάδα. Δεν είμαι εγώ η προτεραιότητα. Πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος καθώς απομένουν μόνο 7 παιχνίδια όπως και αυτά του κυπέλλου και θα κοιτάξουμε να τα αντιμετωπίσουμε έτσι όπως πρέπει.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Γνωρίζουμε πως δεν έχουμε προσφέρει αυτά που περιμένει αλλά τώρα είναι η στιγμή που τους θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε την βοήθεια και να μας βοηθήσουν.
Πρέπει να είμαστε θετικοί στις σκέψεις μας και να έχουμε πίστη ως το τέλος του πρωταθλήματος".
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε: "Έχουν απομείνει λίγα παιχνίδια, ιδιαίτερα κρίσιμα για την Ξάνθη. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε ώστε να φύγει από τις τελευταίες θέσεις. Μπορεί να έχω νέο ρόλο στην ομάδα, αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ποδοσφαιριστής και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.
Τώρα χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Να μείνουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά ως το τέλος του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: